Rólunk

A Tatabányai Marlin Búvár Sportegyesület a megye legnagyobb és legrégebben (1967) alapított búvársport egyesülete. Célunk a búvárkodás népszerűsítése, az egészséges testmozgás, az aktív kikapcsolódás körülményeinek  biztosítása tagjaink részére.

Nyílt napjaink a nagyközönség számára is közelebb hozzák a búvárkodás élményét. Ezen alkalmakkor az érdeklődők képzett búvároktatók segítségével próbálhatják ki az uszodában a súlytalan lebegés élményét.

CMAS rendszerű nemzetközi búvároktatást folytatunk, melynek segítségével a tanfolyamot végzett búvár az egész világon elismert búvárkártya birtokosa lehet, s megnyílnak előtte a tengerek – élővizek titkai. A tanfolyamok minőségére garancia tagságunk a Magyar Búvár Szakszövetségben, oktatóink sportpedagógiai végzettsége, és a nálunk eddig képzett búvárok magas száma. Több mint 300 CMAS búvárkártya regisztrálása történt meg ezidáig az egyesület keretei között lebonyolított tanfolyamok sikeres vizsgázói számára.

sb_diplomaut_diploma

Az aktív búvárkodást búvárfelszerelések bérlésének lehetőségével, gyakorló merülések megvalósításával segítjük. Klubnapjainkon búvárfilmekkel, újságokkal, információkkal szolgálunk tagjainknak, és az érdeklődőknek. Egyesületünk nonprofit társadalmi szervezet.

Tevékenységünket a számunkra felajánlott SZJA 1% is segíti, melyet egyesületi helységeink fenntartására, és felszerelések beszerzésére fordítunk.

2013 évben 84,960.- Ft

2014 évben 82,398.- Ft

2015 évben 50,597.- Ft

2016 évben 49,963.- Ft

2017 évben 62,102.- Ft

került átutalásra a Marlin Búvár SE részére, melyet ezúton is köszönünk!

Tagjaink: