MARLIN

BÚVÁRISKOLA

A Marlin Búváriskola magasszintű oktatást biztosít a búvárkodás iránt érdeklődő jelentkezők részére.

Búvártanfolyamaink az alapfokú képzéstől, a szakirányú speciális búvárismeretek oktatásáig terjednek.

.

Búváriskolánkról

OKTATÓINK

Búvároktatóink többfajta szakirányú speciális búvároktatói képzettséggel, és gyakorlattal, valamint sportpedagógus végzettséggel rendelkeznek, melyek a magas minőségi szintű oktatás alapjai. A CMAS tengerszint feletti búvár szakképzés magyarországi meghonosítása egyesületünk oktatói által készített oktatási anyagnak köszönhető.

OKTATÁS

Búvártanfolyamaink a CMAS nemzetközi oktatási rendszer előírásainak megfelelően zajlanak, képzési anyagaink megfelelnek a CMAS és a Magyar Búvár Szakszövetség előírásainak. A tanfolyam sikeres befejeztével nemzetközileg elismert arcképes búvárkártyát adunk át, melyet az egész világon szívesen fogadnak a búvárbázisokon.

CMAS

A CMAS a legelőször megalakított Európai oktatási rendszer. A betűszó a Búvár világszövetséget jelenti. A CMAS nonprofit szervezet, sokrétű búvár sport, szakmai, és tudományos tevékenységet folytat.

SZAKMAI HÁTTÉR

A Marlin Búvár Sportegyesület a MBSZ tagszervezete. Jogelődünk az MBSZ alapító tagja volt. Búvároktatóink részt vesznek a Magyar Búvár Szakszövetség munkájában, szerepet vállalnak az Oktatási, és Szabványügyi bizottságban, tagjai az MBSZ CMAS búvároktatói kollégiumának.

Következő tanfolyamaink:

17

Augusztus

CMAS Alapfokú búvártanfolyam

Tanfolyam egyeztető megbeszélés, és jelentkezés: 2020 augusztus 17 – 17 óra – helyszíne a Marlin Búvárklub.   RÉSZLETEK

Információt kérek:

A beküldéssel hozzájárulok adataim kezeléséhez.

14 + 6 =