CMAS* Alapfokú búvártanfolyam

A belépő a vízalatti világba

Az alapfokú búvártanfolyam elvégzése után 20 méteres mélységhatárig végezhetsz búvármerüléseket, egy merülőcsoport részeseként, mely csoportot egy merülésvezető búvár, vagy búvároktató vezeti.

A tanfolyam menete

Az alapfokú búvártanfolyam során megismerkedsz a búvárkodás fizikai, fiziológiai hátterével, technikai eszközeivel, a vízzel, mint közeggel, a vízalatti létezés alapvető ismeretivel, szabályaival.  Megtanulod a biztonságos búvármerülések alapjait, a búvárfelszerelések összeállítását, és használatát.

A képzés oktatótermünkben zajlik vetített tananyag segítségével. A tudnivalók elsajátításához tankönyv, és videóanyag nyújt segítséget, mely a kezdőcsomag része. Az elméleti képzés vizsgateszt kitöltésével zárul.

A tanfolyami képzések gyakorlati elemei a védett vízi oktatással kezdődnek. A résztvevő itt megismerkedik a búvárfelszerelések használatával, és gyakorolja kezelésüket, és a mozgást a víz alatt.

A gyakorlatok sikeres elsajátítása után nyíltvízi körülmények között folytatódik a tanfolyam. A merülések során a már megismert technikák segítségével fedezzük fel az élővizek világát, immár kissé nagyobb mélységekben is.

A sikeres nyíltvízi merüléssorozat után kerül átadásra a CMAS * búvárkártya, mely az egész világon használható.

A tanfolyam után, megfelelő merülési gyakorlat birtokában továbbléphetsz más búvártanfolyamok felé, hogy elsajátíthasd a búvárkodásnak azt a fajtáját mely téged a legjobban érdekel.

A jelentkezés feltételei
  • betöltött 14 éves életkor
  • egészségügyi alkalmasság, melyről orvosi nyilatkozat szükséges.

Mielőtt a vízi tevékenységeket elkezdené, érvényes orvosi igazolást/nyilatkozatot mutat be a CMAS Nemzeti Szervezete előírásainak megfelelően, és aláírja a CMAS Nemzeti Szövetség által előírt, megfelelő formanyomtatványokat, és ezáltal kijelenti, hogy megértette és elfogadja a légzőkészülékes búvárkodással járó kockázatokat. Kiskorúak esetében a szülőnek vagy a törvényes képviselőnek is alá kell írnia a megfelelő dokumentumokat.

A tanfolyam költségei

A tanfolyam díja 70,000.- Ft (+9,000.- Ft regisztráció), mely tartalmazza:

  • kezdőcsomag

  • elméleti oktatás, és vizsga – 6 alkalom

  • uszodai (védett vízi) oktatás – 2 nap

  • nyíltvízi oktatás – 1 nap

  • tanfolyam idejére teljes búvárfelszerelés

költségét.

A díj nem tartalmazza:  uszoda belépő, egyéb belépők, orvosi alkalmassági vizsgálat, utazás költségét.

A tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát fenntartjuk, részletek iránt érdeklődj elérhetőségeinken!

Jelentkezés

A beküldéssel hozzájárulok adataim kezeléséhez.

15 + 13 =