Retro Búvárkodás

Retro Búvárkodás

Retro Búvárkodás

Retro Búvár Napok

Egyesületünk egyik specialitása a retro búvárkodás. Gyűjtjük, felújítjuk, használjuk a régi búvárfelszereléseket. Klubhelységünkben gyűjteményünk egy része kiállításra került. Minden évben megrendezésre kerülő Retro Búvár Napunkon kiállítunk néhány érdekes felszerelési tárgyat, de gyakorlott búvárok ki is próbálhatják a búvármerülést felújított eszközeinkkel!

Évente egy alkalommal visszatérünk a búvárkodás kezdeteihez, és régi, de jó állapotú retro búvárfelszerelésekkel merülünk.

A merülések során kipróbálhatóak többféle hazai és külföldi gyártású kéttömlős, és egytömlős légzőkészülékek, illetve egyéb kiegészítők a hatvanas / hetvenes évekből.

Az ősz folyamán a magyar búvárkodás bölcsője a Fényes-forrás ad helyet merüléseinknek.

Érezd jól magad búvár barátaink körében. Kísérők, és búvárok számára is a tatai Fényes tanösvény meglátogatása további csodálatos látnivalókkal szolgál a felszínen is!

Retro Búvár Nap 2020.09.12. tata

A Tatabányai Marlin Búvár SE ismét megrendezi a Retro Búvár Napot, ahová szeretettel várjuk a búvárokat, és érdeklődőket!

Kiállítás retro búvár felszerelésekből, merülési lehetőség képesített búvárok számára felújított retro légzőautomatáinkkal. Régi felszereléseinkről képes leírások segítenek többet megtudni számodra, így a helyszínen kiválaszthatod melyiket szeretnéd kipróbálni.

Programjaink, kirándulásaink önszerveződő jellegűek, a Marlin Búvár SE utazás szervező tevékenyésget nem folytat. Utazással, szálláslehetőséggel hirdetett programjaink szervezési feladatait hivatalos utazászervezőkön keresztül bonyolítjuk. A weblapon található információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.